Silikoninės gumos ir profiliai

Platiname itin kokybiškus ir sertifikuotus silikono gaminius: lakštus, profiliuočius, tarpiklius ir tarpines, skirtas sandarinimui ir amortizavimui.

 

Silikoninių gumų ir profilių asortimentas

 

Įprastai jie gaminami iš gumos (jų taip pat galime pasiūlyti), tačiau guma nėra tokia atspari ir dalyje procesų nėra tinkama. Tuo tarpu „PakMarkas“ gali pasiūlyti silikono gaminius, visiškai tinkančius naudoti maisto pramonėje, neprarandančius savo savybių net esant +300°C temperatūrai, intensyviai garuojant ar plaunant su agresyviosiomis cheminėmis priemonėmis.

Atsižvelgdami į kliento poreikius, galime pasiūlyti standartinių (apvalios, stačiakampio, kvadratinio ar trapecijos) formų profilius arba vienetinius profilius, pagamintus pagal kliento pateiktus specifinius poreikius (brėžinius ar pavyzdį): standžius arba porėtus, lipnius, pageidaujamos spalvos (įskaitant skaidrius) ir kietumo.

Yra galimybė užsakyti specifinius silikono gaminius su metalo dulkėmis (pakavimo ar gamybos linijoms su metalo detektoriais) ar pripučiamus (spaudimas iki 4 barų) profiliuočius, naudojamus sandarinant kintamas ertmes.

Pagrindinės silikono gaminių charakteristikos:

  • temperatūra nuo -70°C iki +315°C;
  • kietumas 20—90 Sh;

 

Silikoninių gumų ir profilių užsakymas

Daugiau informacijos telefonu +370 5 205 2881 arba el. paštu detales@pakmarkas.lt. Mūsų specialistai suteiks jums visą reikalingą informaciją, atsakys į iškilusius klausimus ir padės priimti tinkamą sprendimą.