Pramoniniai dažymo robotai

K serijos dažymo robotai suderina aukštą eksploatacinį efektyvumą ir lengvą sistemos integravimą. Kawasaki siūlo penkis pagrindinius modelių tipus, tinkančius bet kuriai robotų dažymo programai, pradedant nuo vieno roboto celės ir baigiant kelių robotų integruotomis sistemomis.

 

Tuščiavidurės galinės ašys

 

K serijos robotų rankose gali būti įmontuotos vidinės žarnos, kurios pašalina perteklinis žarnų apipuškimo dažais problemą ir taip sumažina dažomų paviršių užteršimo riziką.

 

Paprasta integracija

 

Kawasaki taip pat siūlo valdymo pultą, kuris palengvina sistemos kūrimą ir sąsajas su periferine įranga, pavyzdžiui, važiuojančiu robotu, ruošinių perkėlimo įtaisu, pasukimo įtaisu ir kitais prietaisais. Valdymo pultas yra intuityvi grafinė sąsaja, leidžianti vartotojams centralizuotai valdyti robotinės sistemos komponentus.

Programavimo lankstumas

K serijos robotus galima programuoti dviem būdais – naudojant valdymo pultą ar kompiuterį bei vieną iš dviejų programavimo metodikų – „Block Step“ arba AS kalbą. „Block Step“ programavimo metodas pašalina daug laiko reikalaujančią programos mokymą naudojant automatinį kelią kuriančią programinę įrangą. Galinga AS kalba suteikia maksimalų lankstumą ir galimybę kurti patobulintą logiką, manipuliuoti programos vietomis, integruoti periferinius komponentus ir valdyti taikymo procesą.

Plačiau: Kawasaki_K-Series

Susisiekite telefonu +370 5 205 2900  arba el. paštu info@pakmarkas.lt. Mūsų specialistai suteiks jums visą reikalingą informaciją, atsakys į iškilusius klausimus ir padės priimti tinkamą sprendimą.