Žemos įtampos tinklo skirstymo komponentai

Sėkmingai bendradarbiaujame su įmone „Siemens“ ir siūlome platų spektrą žemos įtampos visiškai modulinių SIRIUS IR SENTRON komponentų tinklo skirstymui.

 

Žemos įtampos tinklo skirstymo komponentų asortimente rasite:

 

Automatiniai išjungikliai pastatų elektros apsaugos sistemoms, taip pat pramoniniai išjungikliai, pasižymintys geresnėmis savybėmis.
Jautrumo charakteristikos klasė – nuo A iki F2, sujungimo srovė – iki 25 kA.
Mūsų asortimente galima rasti visą gamą papildomų kontaktų, ir net nuotolinio valdymo sprendimų.
Galime užsakyti ir specialios paskirties automatinių išjungiklių: srovės nuotėkio reles, AFDD (angl. „Arc Fault detection devices“), fazių sekos reles, išjungiklius su laikmačio funkcijomis, viršįtampių ribotuvus ir kt.

MCCB (angl. „Molded case circuit breakers“) išjungikliai – tai įtaisai, skirti apsaugoti variklius (nuoroda) arba galios linijas. Šie išjungikliai turi daugybę apsaugos parinkčių; pagal poreikius galime pasiūlyti išjungiklius, atitinkančius įvairias apsaugos versijas: I, LI, LIG, LRI, LSI, LSIG ir kt.

Be to, yra galimybė visus MCCB serijos išjungiklius naudoti su aukštesnio lygio valdymo sistemomis (PLC ar PC (nuoroda į PLC)). MCCB serijoje taip pat yra išjungiklių su LCD ekranu.

Darbinė srovė – 1 600 A, trumpojo jungimo reakcija net iki 200 kA.

 

Oriniai jungtuvai skirti užduotims, kur itin aukštos srovės: darbinė srovė net iki 6 300 A, trumpojo jungimo – iki 150 kA.

Tinklo analizatoriai skirti stebėti tinklo būseną ir kitus parametrus, pvz., sroves, įtampas, reaktyviąsias-aktyviąsias galias. Šiuos duomenis galima kaupti duomenų bazėse, jais naudotis kaip operatyviniais duomenimis aukštesnio lygio valdymo sistemose (SCADA).

Kirtikliai SENTRON skirti visiems techniniams poreikiams patenkinti. Mes siūlome įvairius „Siemens“ kirtiklius: su rankenomis priekyje arba šone, net su motorizuotomis pavaromis, kad juos būtų galima valdyti nuotoliniu būdu.

Saugiklių mazgai greitojo veikimo keramikiniams saugikliams. Galima naudoti tiek atskiroms fazėms pavieniui, tiek sugrupuojant visas fazes kartu. Šiems mazgams siūlome ir saugiklius, tinkančius ten, kur nominaliosios srovės stipris siekia net 1 250 A.

Savo sandėlyje visada turime platų kirtiklių ir automatinių išjungiklių pasirinkimą.

Taip pat siūlome tokias automatikos inžinieriaus paslaugas kaip automatikos komponentų parinkimas pagal techninę užduotį, montavimas, derinimas ir konfigūravimas.

 

Žemos įtampos tinklo skirstymo komponentų užsakymas

Daugiau informacijos telefonu +370 5 205 2881 arba el. paštu detales@pakmarkas.lt. Mūsų specialistai suteiks jums visą reikalingą informaciją, atsakys į iškilusius klausimus ir padės priimti tinkamą sprendimą.